Nieuwe proeflessen

geef je alvast op
voor de les in september
dag is nog niet bekend

inschrijven

Nieuwe beginnerscursus

geef je alvast op
voor september / oktober
dag is nog niet bekend

inschrijven

Beginnerscursussen starten bij voldoende inschrijving.

Geef je van te voren op voor de proeflessen. Als er nog geen datum bekend is voor een proefles of beginnerscursus kan je je wel al opgeven.

mdv_6953utrecht-tai-chi-lowress-481e50967b138a19149c58a3a4710a67

Proeflessen

Regelmatig biedt de school proeflessen aan. Tijdens deze proeflessen maak je kennis met Tai Chi, de docent, de manier van lesgeven en de ruimte waarin lesgegeven wordt.
Proeflessen worden zo veel mogelijk gegeven op het tijdstip van de wekelijkse lessen en de ruimte waarin deze gegeven zullen gaan worden.

Trek kleding aan waarin je je makkelijk kan bewegen, bijvoorbeeld een joggingbroek, t-shirt of trui en sokken. Schoenen zijn niet nodig.

Proeflessen zijn gratis. Geef je wel van te voren op via deze website (Inschrijven). Mochten er nog geen nieuwe data gepland zijn, dan kan je je altijd vrijblijvend opgeven. Zodra er een datum gepland wordt, word je tijdig op de hoogte gebracht.

mdv_6520utrecht-tai-chi-lowress-64d468048bc8ca56c950a23659294f4f

Beginnerscursussen

Een beginnerscursus duurt 10 lessen. Centraal staat het stap voor stap leren van de bewegingen van de Tai Chi-vorm. Verder wordt kennis gemaakt met fundamentele oefeningen van Tai Chi zoals de taoïstische gezondheidsoefeningen, staande qigong en meditatie.
Tijdens de beginnerscursus leer je de eerste bewegingen van de Tai Chi vorm. Daarnaast leer je een aantal gezondheidsoefeningen en zelfmassage die je voorbereiden op de vorm en je lichaam wakker, maar tegelijkertijd ook ontspannen maken.

Gedurende de lessen is er veel aandacht voor een correcte lichaamshouding met betrekking tot de Tai Chi vorm. Regelmatig worden posities getest zodat je zelf kan ervaren wat wel werkt en wat niet werkt. Het is niet alleen theorie, het is vooral veel zelf doen en ervaren. Een beginnerscursus kost €143,- .