Aanmelden Beginnerscursus Tai Chi (10 lessen)

ITCCA Haarlemmermeer

- Je cursus start onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen -

Je hebt meegedaan met een proefles of wilt zelfs zonder proefles graag beginnen met een beginnerscursus. Hier wordt kort toegelicht wat de beginnerscursus inhoud en hoe je je inschrijft voor deze cursus.

Tijdens deze eerste 10 lessen leer je diverse gezondheidsoefeningen en het begin van de vorm. In dit deel van de vorm komen de vier basis technieken in de handen langs en leer je de basis houdingen.
Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de correctheid van de houdingen door het testen van posities op stevigheid en stabiliteit. De tests geven de mogelijkheid om zelf te ervaren wat het verschil is tussen sterk zijn vanuit spierkracht en sterk zijn vanuit een ontspannen en open houding.

Let op: dit is nog geen definitieve aanmelding. De aanmelding is pas definitief na het getekend inleveren van deze inschrijfovereenkomst voor of bij de eerste les van de beginnerscursus en als tevens de betaling is gedaan voor aanvang of op de eerste lesdag van de beginnerscursus.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je deze niet krijgen, stuur dan een e-mail naar itcca.haarlemmermeer@gmail.com.