Beginnen met Tai Chi en Chi Kung

Momenteel worden de lessen van de School voor Tai Chi Chuan Den Haag voornamelijk gegeven in park Clingendael. Er zijn lessen voor verschillende niveaus en er zijn dagelijks oefenlessen. Voor beginners is er een tijdstip gereserveerd op dinsdagavond 20.00 uur. De eerste les is gratis.

Tijdens het uur op de dinsdagavond wordt steeds aandacht besteed aan enkele van de gezondheidsoefeningen (bewegende Chi Kung) en aan Zhang Zhuang (staande Chi Kung). Ook wordt er steeds aandacht besteed aan enkele bewegingen van de Tai Chi-vorm.

Na het volgen van één of meerdere van deze lessen kun je instromen in de lessen die dagelijks worden aangeboden binnen de School voor Tai Chi Chuan Den Haag. Ook kun je meedoen aan alle oefenlessen die worden aangeboden. Voor een overzicht van de lessen zie het rooster.

Niet iedereen is in deze tijd verzekerd van een inkomen. Het lesgeld is daarom tijdens de crisis op basis van donatie. Richtlijn is 12 euro per week, maar geef wat je kun missen en doe zo vaak mee als je wilt. De bankgegevens staan bij Contact. Je kunt maandelijks een bedrag overmaken.

Met onderstaand formulier kun je je inschrijven, dan stuur ik je aanvullende informatie. Na inschrijving krijg je ook inloggegevens van Zoom. Daarmee kun je inloggen voor de online lessen. Graag tot ziens!