foto-pyr-01f61641f398b7e44112a3c7d5fd6dcf

Nieuwsbrief herfst 2021

Hieronder vind je informatie over de komende periode

Lessen in de Grote Pyr
Na de heerlijke zomer in de boomgaard wordt het weer vroeger donker. Vanaf heden zijn daarom de lessen weer in de Tangozaal van de Grote Pyr. Kijk even op het rooster als je onzeker bent over de tijden. In principe is het nog steeds mogelijk om naar andere lessen te komen die aansluiten op jouw niveau. De oefenles op zondag blijft buiten zolang het weer het toelaat; hiervoor stuur ik steeds op zaterdag een appje.

Lesgeld
Omdat ik nu weer zaalhuur moet betalen wil ik jullie vragen, wanneer mogelijk, weer de maandelijkse contributie van 47,50 euro te betalen. Graag op de rekening van school: NL17 ABNA 0863 6943 65 t.n.v. School Tai Chi Bas Ascha. Ook zal ik binnenkort een verzoek doen voor de jaarlijkse contributie van 31,- euro. Bij voorbaat dank!

Workshops Pushing Hands
Op zaterdag 2 oktober geef ik en workshop Single Pushing hands. Deze is geschikt voor iedereen die minimaal het tweede gedeelte van de vorm kent en kennis wil maken met Pushing Hands of deze oefening weer op wil pakken. Op zaterdag 6 november geef ik een workshop Double Pushing Hands. Deze is geschikt voor iedereen die Single Pushing Hands kent of aan de workshop van 2 oktober heeft deelgenomen. Meer informatie en inschrijving op de website.

Nieuwe beginnerscursussen
De komende weken starten er weer nieuwe beginnerscursussen. Op maandag 20 september is er ook nog gelegenheid om een proefles te volgen. Mocht je nog mensen kennen die interesse mochten hebben vriendelijk verzoek om hen te verwijzen naar de website.

Herfstvakantie
Van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 22 oktober zijn er geen lessen. De oefenlessen op de zondagen ervoor en erna gaan wel door.

Rest mij nog jullie een mooi najaar te wensen!