martin-kick-a90575468227d09ee3d21094ae7f0551

Nieuwsbrief herfst 2020

Voor je staat de nieuwsbrief van de School voor Tai Chi Chuan Den Haag met informatie over de activiteiten in de komende periode.

Workshop vorm deel 2
Deze gratis workshop op zaterdag 3 oktober is in bedoeld voor de groepen op de maandagavond en vrijdagochtend. Heb je lessen gemist de afgelopen periode en wil je graag het tweede deel van de vorm leren? Schrijf je dan in via de website. In principe is de workshop de hele dag (van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur). Maar als je alleen één dagdeel kunt dan is dat ook mogelijk. Laat me dan even weten welk deel je wilt komen. Geef je alsjeblieft uiterlijk vrijdag 25 september op. Het maximaal aantal leerlingen is acht. Als er ruimte over is dan kunnen de mensen van de woensdagavondgroep 20.45 uur ook deelnemen. Je kunt je alvast opgeven en komt op een wachtlijst. Ik laat je zaterdag 26 september weten of er plek is.

Workshop Martin Klett
Wij zijn blij dat Martin weer naar Den Haag komt! De workshop op zaterdag 24 oktober is toegankelijk voor iedereen die de vorm kent. Martin zal de de Chi-vorm onderwijzen, die gaat over de draairichting van de armen. Door deze op de juiste manier te gebruiken zorg je dat je de Chi niet blokkeert of verspilt. Deze workshop is bijna vol, wat betekent dat je op een wachtlijst kunt komen. Als je nog mee wilt doen dan kun je je inschrijven via de website. Vriendelijk verzoek om je vroegtijdig op te geven. Als het aantal deelnemers groter is dan kan ik nog kijken of er een andere zaal beschikbaar is.

Proeflessen en beginnerscursussen
De komende weken staan er nieuwe proeflessen en beginnerscursussen gepland op donderdag 20.45 uur en vrijdag 11.30 uur. Geef deze data alsjeblieft door aan vrienden en kennissen. Opgeven graag via de website.

Kerstvakantie
De Kerstvakantie is dit jaar van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari. Deze weken zijn er geen lessen of oefenlessen. De eerste oefenles in het nieuwe jaar is weer op zondag 3 januari.

Contributie
Nu de lessen weer binnen in de Tangozaal van de Grote Pyr zijn gaat de contributie van het donatie-systeem terug naar de 47,50 euro per maand (37,50 voor studenten en werklozen).

Rest mij nog jullie een mooi najaar te wensen!