Beginnerscursus

Tijdens de proefles kunnen er bij gelegenheid meerdere personen deelnemen, maar de beginnersgroepen bieden maximaal plaats aan 14
personen. De lessen duren 60 minuten.

Kosten bedragen €148,00 voor 10 lessen inclusief jaarlijkse contributie ITCCA voor het eerste jaar.

Draag makkelijk, ruim zittende kleding. We trainen op sokken of soepele tai chi schoentjes.

Inschrijven Proefles

Originele Yang-stijl Tai Chi Chuan deel I

De school biedt wekelijkse lessen waarin het stap voor stap aanleren van de Tai Chi vorm centraal staat. Wanneer de Tai Chi vorm geleerd is, volgt het verder onderzoeken van de bewegingen via de 6 innerlijke stappen, partneroefeningen (pushing hands) en de vormen met wapens (zwaard, sabel).

De lessen worden gegeven in kleine groepen van gelijk niveau. Er is veel aandacht voor de individuele leerling. Een les duurt 60 minuten.

De beginnerscursus is ter kennismaking en duurt 10 lessen. Aan bod komen de Taoïstische gezondheidsoefeningen, Qigong en het eerste deel van de originele Yang-stijl Tai Chi Chuan vorm.

lichaam_1-709a1db35fe74d4b2d4089204a06b1f6

Weekendcursussen

ITCCA Nederland biedt de mogelijkheid om workshops rond specifieke thema's te volgen.

Het lidmaatschap geeft echter ook toegang tot de workshops van de ITCCA in Europa, zoals bijvoorbeeld Aken of Keulen.

De vorm wordt in heel Europa uniform onderwezen en alle leraren doen jaarlijks examen bij Master Chu King Hung zelf. Zo is de kwaliteit in elke plaats gewaarborgd.

Oefenlessen

De oefenlessen worden wekelijks gehouden en staan open voor alle leden van de ITCCA. We oefenen wat we geleerd hebben en gaan bij gelegenheid iets dieper op de toepassing van de vorm in.

We oefenen met alle niveaus bij elkaar. Ideaal om de andere leerlingen van ITCCA Maastricht te leren kennen.