De docent

Victor Barbiers

Het is soms moeilijk om te stoppen met je werkzaamheden en de gedachten weer stil te zetten. Het is heel fijn als je iets kan vinden dat je daar bij helpt.
Met het beoefenen van Tai Chi vind ik ontspanning en focus. Doordat je heel bewust aan het bewegen bent laat je even al het andere los. Je traint je lichaam en leert het steeds beter te gebruiken. Tai Chi geeft mij veel plezier en dat wil ik graag doorgeven.

Begin 2007 ben ik met een beginnerscursus begonnen bij Martin Klett in Amsterdam. Nadat ik de gehele vorm had geleerd ben ik mij voor Tai Chi gaan inzetten als assistent. Na een tijd van assisteren bij lessen en het leiden van oefenlessen ben ik gevraagd leraar te worden binnen de ITCCA. Vanaf mijn eerste leraarexamen bij meester Chu King-hung in 2010 tot in 2011 gaf ik regelmatig les in Amsterdam. In 2011 ben ik mijn eigen school gestart in Amstelveen.

Ik ben leerling van Martin Klett (hoofdinstructeur ITCCA Nederland) die mij voorbereidt op mijn examens bij meester Chu King-hung (ITCCA Europa) waar ik ook persoonlijk leerling van ben. Daarnaast volg ik regelmatig workshops bij ITCCA Nederland en elk jaar ook een seminar met Meester Chu.

mdv_6724victor_b-01da33cf84715cbb95f44fe9e1420061