Nieuwe proeflessen

do 25 apr
20.30u

schrijf je in

Nieuwe beginnerscursus

Donderdagen 20.30u
Noorddammerweg 55

schrijf je in

Beginnerscursussen starten bij voldoende inschrijving.

Geef je van te voren op voor de proeflessen. Als er nog geen datum bekend is voor een proefles of beginnerscursus kan je je wel al opgeven.

mdv_6953utrecht-tai-chi-lowress-3113de37efbb8198549041a2ebe62413

Proeflessen

Regelmatig biedt de school proeflessen aan. Tijdens deze proeflessen maak je kennis met Tai Chi, de docent, de manier van lesgeven en de ruimte waarin lesgegeven wordt.
Proeflessen worden zo veel mogelijk gegeven op het tijdstip van de wekelijkse lessen en de ruimte waarin deze gegeven zullen gaan worden.

Trek kleding aan waarin je je makkelijk kan bewegen, bijvoorbeeld een joggingbroek, t-shirt of trui en sokken. Schoenen zijn niet nodig.

Proeflessen zijn gratis. Geef je wel van te voren op via deze website (Inschrijven). Mochten er nog geen nieuwe data gepland zijn, dan kan je je altijd vrijblijvend opgeven. Zodra er een datum gepland wordt, word je tijdig op de hoogte gebracht.

mdv_6520utrecht-tai-chi-lowress-ce04e0af7bc700fa50063245c677fed5

Beginnerscursussen

Een beginnerscursus duurt 10 lessen. Centraal staat het stap voor stap leren van de bewegingen van de Tai Chi-vorm. Verder wordt kennis gemaakt met fundamentele oefeningen van Tai Chi zoals de taoïstische gezondheidsoefeningen, staande qigong en meditatie.
Tijdens de beginnerscursus leer je de eerste bewegingen van de Tai Chi vorm. Daarnaast leer je een aantal gezondheidsoefeningen en zelfmassage die je voorbereiden op de vorm en je lichaam wakker, maar tegelijkertijd ook ontspannen maken.

Gedurende de lessen is er veel aandacht voor een correcte lichaamshouding met betrekking tot de Tai Chi vorm. Regelmatig worden posities getest zodat je zelf kan ervaren wat wel werkt en wat niet werkt. Het is niet alleen theorie, het is vooral veel zelf doen en ervaren. Een beginnerscursus kost €143,- .