Aanmelden online qigong voor beginners

Qigong: ontspannen en in beweging blijven.
De rustige, zachte bewegingen werken ontspannend en zijn prettig om uit te voeren. Je concentratie verbetert en je bent even weg uit deze hectische tijd. Je ontspant en hebt aandacht voor jezelf. Ontspannen en blijven bewegen maken dat je gezondheid en weerstand verbeteren. Precies wat we nodig hebben.

Qigong is bij uitstek geschikt om te beoefenen in je eigen huis. Je hebt maar een kleine ruimte nodig. En een laptop, tablet of smartphone voor de online lessen.

Vanuit je eigen omgeving log je in bij onze online les. De les wordt live gegeven via beeldbellen, vandaar dat de tijden vast staan.

Doe mee zo vaak als je wilt, op onderstaande tijden:

Dinsdag 20.30 - 21.30 uur
Woensdag 18.30 - 19.30 uur
Donderdag 18.00 - 19.00 uur
Vrijdag 11.00 - 12.00 uur

Aanmelden:
Vul onderstaand formulier in. Je ontvangt dan een bevestiging van je deelname en de link naar de lessen.

Kosten:
Meedoen kost 45 euro voor 4 weken (tot 1 juli), inclusief ITCCA bijdrage van 5 euro voor 1 maand.
Voor mensen die vanwege de maatregelen van het RIVM over onvoldoende middelen beschikken, is een aanpassing mogelijk. Mail in dat geval met: haarlem@itcca.nl. Vermeld in de mail je telefoonnummer, we nemen dan contact met je op.

We willen bijdragen aan het onderhouden van de gezondheid van onze deelnemers, vandaar dat we dit aanbod doen. Een offline beginnerscursus tai chi kost 150 euro voor 10 weken, inclusief ITCCA bijdrage van 31,00 euro.

Hoe gaat het verder na 1 juli?
Na afloop van de online lessen kun je aansluiten in een van de reguliere lessen die we weer organiseren zodra het kan.