Cursus Tai Chi & Qi Gong

Beginnerscursus
De cursus omvat 10 lessen van 75 minuten en de mogelijkheid van oefenlessen; je kúnt 3 x in de week komen.
De 10 lessen kosten € 140,-- (inclusief € 6,- lidmaatschap Itcca).

Inhoud van de lessen
Centraal staat het stap voor stap leren van de bewegingen van de Tai Chi-vorm. Verder wordt kennis gemaakt met gerelateerde oefeningen van Tai Chi zoals de taoistische gezondheidsoefeningen, staande qigong en meditatie.

Gedurende alle lessen is er veel aandacht voor een correcte lichaamshouding met betrekking tot de Tai Chi vorm. Regelmatig worden posities getest zodat je zelf kan ervaren wat het verschil is tussen sterk zijn vanuit spierkracht en sterk zijn vanuit een ontspannen en open houding. Het is vooral zelf beleven en ervaren.

Oefenlessen
Vanaf het moment dat je begint nodigen we je uit om mee te doen met de oefenlessen, deze gelden voor iedereen. Oefenlessen zijn op woensdag van 18 tot 19 uur en op zondag van 10 tot 11:30 uur.

beginnerscursus

Heb je interesse in een proefles of beginnerscursus dan kun je dit aangeven via het formulier en we houden je op de hoogte.
Over de proeflessen

interesse proefles/beginnerscursus

proefles/beginnerscursus en C-19

Op dit moment zijn er ivm C-19 geen proeflessen of beginnerscursussen gepland. We gaan dit weer doen als we fysiek weer in onze mooie zaal kunnen staan. Een online-proefles werkt voor ons (docenten) niet omdat we je mee willen geven hoe de Qi kan stromen bij Tai Chi en Qi Gong, en dit doen we via ademhalingen en testen. En dit kan alleen 'real live'.
Als je belangstelling hebt in een proefles, kun je het via het ' inschrijfformulier interesse proefles/beginnerscursus' aangeven, we houden je op de hoogte als er data bekend zijn.