wvmte4572-ff762d9d2bf455e2ff90f90cc9eff30e

Kinderen zijn van natuurlijke bewegelijk. Tussen school, buitenschoolse activiteiten en sociale afspraken hebben ze een druk schema. Tai Chi biedt een welkome onderbreking van de hectiek van het dagelijks leven. Het is meer dan alleen maar een fysieke activiteit; het is een kans voor kinderen om te ontspannen, te focussen en hun innerlijke balans te vinden.

In onze Tai Chi lessen leren kinderen niet alleen om te bewegen, maar ook om te luisteren naar hun lichaam en geest. Door rustige, vloeiende bewegingen te beoefenen, leren ze hoe ze hun emoties kunnen beheersen en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten. Deze bewegingen zijn niet alleen ontspannend, maar ook intensief, wat hen helpt hun concentratie te verbeteren en hun lichaamsbewustzijn te vergroten.

Tai Chi is een speelse manier om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals lenigheid, coördinatie en balans. Bovendien creëert het een rustige ruimte waarin ze kunnen ontstressen en even kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Graag een keer meedoen? Meld je dan aan inschrijven

fafr6948-7e168ab6087701bb260362527f9aa04c

Elk kind is uniek, met zijn of haar eigen karakter en persoonlijkheid. Of ze nu introvert of extravert zijn, Tai Chi kinderlessen bieden een omgeving waar persoonlijke groei centraal staat. Zowel fysiek als mentaal.

Bij Tai Chi gaat het niet om winnen of verliezen; het draait allemaal om het ontdekken en ontwikkelen van zichzelf. Onze lessen zijn zo gemaakt om kinderen in groepen te laten bewegen, maar leggen vooral de nadruk op het individu. Het belangrijkste is dat elk kind zich op zijn of haar gemak voelt en van daaruit op ontdekkingsreis gaat naar hun eigen innerlijke kracht.

In een wereld waar competitie vaak de boventoon voert, biedt Tai Chi een verfrissende benadering. Het draait niet om presteren, maar om het plezier van bewegen en het verkennen van de mogelijkheden van het eigen lichaam. Onze lessen zijn gevuld met speelse activiteiten en creatieve bewegingen die kinderen aanmoedigen om te genieten van het bewegingsproces.

Nog vragen? Stel je vraag via tiel@itcca.nl