itcca-hoodie-bd7403e7e5adc4e82402657ac9db0603

Hoodie ITCCA Europe

Deze hoodie heeft een beperkte oplagen van 70 stuks.
Is voorzien van een zeefdruk op de achterzijde aangebracht met milieuvriendelijke inkt.

De hoodie is geproduceerd door FULL CIRCLE Clothing. Dit bedrijf zet zich in voor een circulaire mode industrie. Het materiaal is samengesteld van biologisch en gerecycled katoen in de juiste verhouding met behoud van een hoogwaardige kwaliteit. Bij FULL CIRCLE is het mogelijk om je oude versleten hoodie terug te leveren en met korting een nieuwe aan te schaffen.

Prijs incl. BTW: 159,00 (gelijk aan de normale FULL CIRCLE winkelprijs zonder opdruk).

Toelichting bij de afbeelding

Vierkant en cirkel - ground & sky

Pioen roos- Er zijn veel verhalen verbonden aan de pioen roos in China. Zo is er een legende uit de de “King of Central China” welke vertelt: "Op een winterse dag, gedurende strenge vorst en hevige sneeuwval, beval keizerin Wu Zetian onder het genot van wijn, allen bloemen in volle glorie te bloeien om door haar bewonderd te worden. Uit angst voor Wu Zetian’s macht, bloeide de bloemen in een oogwenk ondanks de strenge winter condities, ze bloeide allemaal behalve de pioen. De pioen weigerde de natuur tegen te spreken en bleef in winterse rust. De pioen werd gestraft door de keizerin, verbrand, ontwortelt en verbannen. Maar desondanks, bleef de pioen trouw aan de eigen natuur en bloeide toch een lente later weer alsof ze nooit waren weggeweest.

Bloemen op de hoeken van het vierkant - Voorwaarts schouder brede positie en als de stappen van Boeddha alleen bloeien niet de lotus bloesems maar de pioen na elke stap onder de voeten.

Yin en yang - twee richtingen - adem in en adem uit

Jade kleurige cirkel- Bi cirkel verbonden aan oude kosmologie, sky en centrale leegte in het midden.

Figuren in de cirkel - gezondheidsoefening de adelaar draait zijn kop. Sinds de Hunnen al het symbool van kracht.