Tai Chi Chuan

De Originele Yang-stijl

ITCCA Delft

De school is onderdeel van de International Tai Chi Chuan Association (ITCCA) van Meester Chu King-hung. Wij doceren in de de originele Yang-stijl Tai Chi Chuan en bieden leerlingen wekelijkse trainingen voor het onderhouden van de gezondheid, naast verdergaande verdieping en scholing in deze stijl van tai-chi met wortels in de vechtkunst.

Voor gemotiveerde leerlingen met specifieke interesse docent te worden is het aansluitend, na verloop van tijd mogelijk om in Nederland een traject te volgen tot leraar onder begeleiding van Martin Klett -meesterleerling van Master Chu en branchhouder voor Nederland.

ITCCA Delft gaat als nieuwe school binnen het landelijk netwerk in 2017 van start onder leiding van Matthea van Staden. Zij werkt daarbij nauw samen met Stefan Diderich van ITCCA Rotterdam. Leerlingen uit Delft zijn van harte welkom om gratis deel te nemen aan de oefenlessen in Rotterdam en kunnen zich inschrijven voor de extra cursussen die we in Rotterdam organiseren. Informatie over deze lessen zijn te vinden in het rooster.